The 2-Minute Rule for קידום אתרים בגוגל
The 2-Minute Rule for קידום אתרים בגוגל
Blog Article
חשוב לציין שכבר כתבתי מדריך קידום אתרים אך הוא לא פונה ספציפית למתחילים ובעצם מרכז כל מיני מדריכים ומאמרים שכתבתי פה באתר.
לתדירות שבה אתם מפרסמים תוכן ישנה חשיבות משום שלתוכן הזה ישנם שני צדדים: הצד שכותב, אבל גם הצד שקורא.
בעקרון, יש להמנע ככל האפשר מיצירת תוכן משוכפל באתר. כאשר דבר זה אינו אפשרי, עומדים לרשותנו כלים שמאפשרים לנו לאותת למנוע החיפוש אילו מבין התכנים כדאי שישקול לאנדקס. אחד הכלים האלו הוא התגית קנוניקל.
מנוע החיפוש לא מגיע לאתר שאתם מקדמים בכל יום בהכרח. למעשה, התדירות שבה מבקר מנוע החיפוש אצלכם באתר לצורך שיהוי ומיפוי עמודים שנוספו לאתר תלויה בלא מעט פרמטרים: כמות הקישורים מאתרים שונים הנכנסים אליכם לאתר, תדירות העדכון של האתר, איכות העדכונים באתר (מנוע החיפוש לא ימהר לעדכן את האינדקס שלו בכל עדכון שולי שבוצע לדפי האתר), ההיסטוריה של הדומיין אליו משוייך האתר ועוד.
חושבים לבצע קידום אתרים לבד? למי שעושה את צעדיו הראשונים בתחום, מבולבל מעודף המידע ברשת (שבהרבה מקרים לא מעודכן ואף יכול לגרום נזק) ורוצה הכוונה אישית, כדאי לדעת שאני גם מעביר שיעורים פרטיים בקידום אתרים.
אתרים שבהם לא הוגדרו כותרות כשורה גם יקבלו ציון נמוך יותר וגם העכבישים של גוגל יבקרו בהם בתדירות רחוקה (זה נקרא "תקציב זחילה").
קרה לכם פעם שחיפשתם משהו בגוגל, לחצתם על אחת התוצאות שגוגל הציג אך לאתר לקח זמן רב מידיי להיטען ולכן התייאשתם ולחצתם על תוצאה אחרת במקום? כנראה שכן.
עוד על תגית הקנוניקל, כיצד מגדירים אותה ועל היתרונות שהיא מספקת תוכלו לקרוא במאמר שצורף בקישור.
רגע לפני שאנחנו מתחילים בתהליך התכנון והקידום האורגני של האתר שלנו, החלק החשוב ביותר ביצירת אסטרטגיית הקידום הוא הבנת פעילות המתחרים או במילים אחרות – מחקר מתחרים. בשלב זה, ננסה למפות את כלל המתחרים שלנו, להבין מה היתרונות שהם מספקים ללקוחות שלהם, אילו שירותים הם מציעים שאנחנו לא מציעים, כיצד נראה האתר שלהם, מהי חווית המשתמש המוצעת בו, כמה אמינות, סמכות ומקצועיות האתר של המתחרים משדר, איך נראה פרופיל הקישורים שלהם, ועוד אינספור משתנים שכדאי ורצוי לבדוק לפני שמתחילים.
מה זה בכלל אומר מאונדקס בגוגל? הכוונה היא האם לגוגל יש גרסה שמורה של האתר בתוצאות.
אתר רציני צריך שתהיה לו נוכחות גם מחוץ לגוגל ובכל מקרה ההמלצה היא לא להסתמך בלעדית על תנועה אורגנית מגוגל – שכן זהו אחד הערוצים הכי פחות יציבים שיש.
למה המושג הזה קשור לקידום אורגני? משום שבתהליך קידום נכון אנו נבקש לשפר את המדדים של האתר לא רק באמצעות דירוגים טובים יותר ובאמצעות הגדלת התנועה האורגנית לאתר, אלא באמצעות שיפור יחסי ההמרה בשרשרת הערך המוצעת ללקוח.
כך גם תצליחו לבנות קהילה נאמנה של קוראים, וגם גוגל "יאהב" קידום אתרים בגוגל אתכם יותר כי גוגל לא אוהב אתרים שמעלים אבק.
באמצעות מגוון כלים למחקר מילות מפתח, כאשר הידוע והפופולארי שבהם הוא מתכנן מילות המפתח של גוגל.